Varen Harderwijk | Over ons
15039
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15039,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

over ons

OVER ONS

Wij (Henk en Annet Hop) varen met de Twee Gebroeders al 30 jaar op de Randmeren om met groepjes en gezellige en ontspannen dag te hebben. We wonen zelf in Ermelo en in de winter ligt het schip in Harderwijk. Harderwijk en omgeving is natuurlijk prachtig zodat we op het idee kwamen om de mensen ook een kans te bieden om alles vanaf het water te kunnen beleven. Benedendeks is voldoende zitruimte en bovendeks kunnen we een partytent met heaters plaatsen zodat we zelfs met slecht weer kunnen genieten van al het moois wat de randmeren te bieden hebben. Wij doen ons uiterste best om uw uitje naar het zin te maken of het nu gaat om een vergadering, verjaardag of alleen een vaartochtje.

 

Het schip de “Twee Gebroeders” is gebouwd in 1910 en werd toen gebruikt als binnenvaartschip wat in die tijd turf, zand en graan vervoerde. In de 60-er jaren werd het schip gekocht door twee broers (vandaar de naam Twee Gebroeders). Deze hebben het schip omgebouwd voor de sportvisserij. In november 1986 kochten wij het schip en met de jaren hebben wij het verder verbouwd tot een schip met alle faciliteiten die voldoen aan de eisen van de scheepvaartinspectie.

FOTO & VIDEO

Hieronder een kleine impressie van wat u kunt verwachten wanneer u met ons een dagje er op uit gaat.