Varen Harderwijk | Arrangementen
14992
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14992,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

ONZE ARRANGEMENTEN

Minimaal 20 personen: vanaf € 69,50 p.p

PIRATENTOCHT

Op zoek naar avontuur? En zin in een avondje uit met vrienden of collega’s (is goed voor de teambuilding) dan is het piratenfeest een beleving op zich. Lekker eten en drinken terwijl we varen naar een onbewoond eiland waar we opdrachten opvolgen en op zoek gaan naar de schat terwijl we gezellig kletsen, zingen en dansen!

 

Soort: 20t/m 35 personen

Duur: Van 19.00 tot 23.00

Datum en tijden: Vanuit Harderwijk vanaf 1 november tot 31 maart

Individueel/Groepsverband: vanaf € 10,50 p.p.

RONDVAARTEN

Vanaf de Dolfinariumkade varen we door de nieuwe haven langs het Strandeiland het Wolderwijd op. Via het Knareiland en het aquaduct varen we langs het Waterfront weer naar onze opstapplaats. Onderweg vertelt de schipper nog wat leuke ditjes en datjes over Harderwijk en hetgeen we tegenkomen. Andere routes zijn bespreekbaar. Hapjes en drankjes zijn aan boord verkrijgbaar.

 

Soort: Individueel/Groepsverband

Duur: 1 uur

Datum en tijden: Juni & juli: Iedere vrijdag t/m zondag  14.00 en 16.00 uur.

Van oktober t/m maart, juni en juli kunt u ook op andere dagen en tijden reserveren vanaf 15 personen.

Groepsverband

BEDRIJSFSUITJE

Wil je een gezellige en originele dag organiseren voor en met je collega’s? Wil je barbecueën en een rondvaart? Of een piratentocht met alles erop en er aan? Neem dan contact met ons op, en samen maken we er een leuke dag van.

 

Een paar mogelijkheden

Stadwandeling met gids en rondvaart

Fietsen en varend terug met buffet of barbecue

Rondvaart en spelletjes op het eiland

Bezoek aan Elburg, Nijkerk of Spakenburg

Minimaal 20 personen: vanaf € 39,95 p.p.

PROEVERIJ VAN WIJN / BIER

Helemaal de trend van nu, het luxe borrelen. Lekker ontspannen aan boord, bijkletsen met je vrienden en genieten van een biertje of wijntje. Eens andere smaakjes proeven. U krijgt 4 glazen bier of wijn met water, stokbrood en hapjes. Samen met echte kenners hebben we heerlijke biertjes en wijntjes uitgezocht die de smaakpupillen doen prikkelen. U kunt kiezen voor de proeverij van wijn of bier, maar mag het ook combineren.

 

Soort: Groepsverband

Duur: 2 uur

Datum en tijden: In overleg

 

Extra glas bier of wijn € 3,50 per glas

Minimaal 15 personen: vanaf € 39,95 p.p. inc. 3 uur varen

Barbecueën

Geniet van een heerlijke barbecue op het water tijdens het varen of als het schip voor anker ligt. Lekker met je vrienden of familie samen barbecueën en genieten van het uitzicht. Of het nu zomer of winter is, barbecueën kan altijd. Lekker aan dek met de ondergaande zon of onder de partytent, het weer hoeft geen spelbreker te zijn.

 

Barbecue

5 soorten vlees
Stokbrood met smeersels
Verschillende sauzen
2 soorten salades
Rauwkost
Gebakken aardappels of frietjes

 

Soort: Groepsverband

Duur: 3 uur

Datum en tijden: In overleg

 

Drankjes per consumptie afrekenen of voor 3 uur € 25,00 p.p. ( bier, fris, wijn)

v.a. € 325,00

ASVERSTROOIING

Wij bieden u de mogelijkheid om het as van de overledene op een serene en waardige manier op zee te verstrooien in het bijzijn van familie en vrienden.

 

We zijn beschikbaar op 2 locaties
In Harlingen van 1 april t/m 31 oktober en in Harderwijk van 1 november t/m 31 maart

 

De ceremonie

Wij varen de haven uit met de vlag halfstok naar de plek waar het schip wordt stilgelegd. Voor het as verstrooid wordt kan men op eigen wijze afscheid nemen.

 

Wij kunnen de door u geselecteerde muziek verzorgen. Bij het verstrooien kunnen eventueel bloemen gestrooid worden. Na afloop vaart de schipper rond de plek van verstrooiing en geeft 3 stoten op de scheepshoorn als laatste groet en eerbetoon. De vlag wordt in de top gehesen.

 

Tijdens de terugvaart kan men eventueel gebruik maken van een koffietafel, borrel of lunch. De standaard tijdsduur is 1,5 uur.

 

In overleg is het mogelijk om naar een bepaalde plek te varen en speciale wensen zijn bespreekbaar.

Minimaal 15 personen: vanaf € 34,95 p.p.

THEE PROEVERIJ

Deze Britse traditie kunnen wij aan boord voor u verzorgen. Bij aankomst wordt u welkom geheten met een glas Prosecco of een glas jus d`orange. Daarna volgt een variatie van verschillende zoete en hartige hapjes en sandwiches, uiteraard met een selectie van verschillende soorten thee.

 

Soort: Groepsverband

Duur: 2 uur

Datum en tijden: In overleg